Alla inlägg den 15 maj 2008

Av Åsa - 15 maj 2008 16:16


Enligt väderleksrapporten så hällregnar det här nu, men i verkligenheten så skiner solen mellan en massa grå moln! Vilken annan yrkesgrupp skulle kunna utöva sitt yrke så bristfälligt ostraffat? Det känns lite åsklikt i luften och det skulle inte skada med en urladdning. Både sambon och jag har gått i flera dagar med huvudvärk nu.

     Varga blir tyngre och tyngre och tröttare och tröttare. Vi matar henne i småportioner flera gånger per dag nu för det får inte plats så mycket med alla valpisar i magen. Hon småkräks lite när det är riktigt varmt ute och jag lider med henne, minns ju själv hur det var när jag var i det tillståndet. Nu är magen så stor att hon har svårt att hitta bekväma ställningar att ligga i och hon når inte att hålla sig ren överallt heller. Frost hjälper henne kärvänligt, tvättar öron och i rumpan och ligger gärna tätt intill henne och tröstar. De är så goa mot varandra, jag aldrig varit med om maken innan. Men de älskar verkligen varandra!

     Frost, vår Demolition Man, pulveriserade en amaryllislök i natt! Det fanns inte en enda bit som var större än 2 cm. Allt det gröna var helt spårlös försvunnet och i dag bajsar har ut en massa bladdelar - haha!! Vi ska ta en tur med skirindan i dag så att han får motionera av sig ordentligt, han är verkligen i behov av det. Sedan simmar han ju en stund efteråt med så det tar riktigt bra.





Ovido - Quiz & Flashcards